Маска для обличчя INGLOT PLAYINN SKIN READY FACE MASK

03/0229/01

Ціна: 765,00грн 612,00грн

Маска для обличчя INGLOT PLAYINN SKIN READY FACE MASK

50 ml

Відкрийте для себе багатофункціональну маску для обличчя
SkinReady і дайте своїй шкірі відчути ЦЮ СИЛУ! Сила глибокого зволоження, зміцнення та відчуття гладкої оксамитової шкіри. Спробуйте засіб, який розгладжує дрібні зморшки та уповільнює процес старіння шкіри, підтримує оновлення клітин епідермісу та зміцнює його структуру.

Маска має легку кремово-гелеву консистенцію - добре вбирається, змивати її не потрібно. У вас проблемна шкіра? Без проблем! Регулярно використовуйте маску Skin Ready, щоб зменшити виділення шкірного сала та утворення недоліків, звужити пори та освітлити плями постакне. Застосовуйте на ніч для детоксикаційного ефекту.

І це ще не все. Маска створює захисний бар'єр, який захищає шкіру від шкідливого впливу зовнішніх факторів, заспокоює та знімає почервоніння. Покращує загальний вигляд і візуально згладжує недоліки шкіри обличчя.

Завдяки доглядаючим інгредієнтам, таким як гіалуронова кислота, ніацинамід, олія абрикосових кісточок, вітамін Е, пом'якшувальні речовини та біосахарид, ця маска подбає про вашу шкіру!

Як використовувати:

Нанесіть невелику кількість і дайте вбратися. Наносити на ніч більш товстим шаром. Ви можете використовувати її також як крем.