Набір пензликів для макіяжу INGLOT Complete Beauty Tools

05/0011/21

Ціна: 2.545,00грн

Наразі товар відсутній

Набір пензликів для макіяжу INGLOT  Complete Beauty Tools

Набір із 6 синтетичних пензлів для макіяжу, який дозволить вам створити завершений образ. Витончене поєднання м’якої щетини, бежевої ручки та золотого наконечника означає, що кожен пензлик не тільки дозволяє зручно та легко наносити засоби для макіяжу, але й чудово виглядає в елегантному золотому тубі, закритому двома засувками. Ідеально підходить для повсякденного використання та під час подорожі, він може стати ідеальним подарунком для вас та ваших близьких.

У набір входить:

1. Великий пензлик з м'якою щетиною.        
Ідеально підходить для нанесення розсипчастої та пресованої пудри. Це дозволяє швидко та легко наносити бронзер або хайлайтер на більшу поверхню тіла, наприклад на шию чи зону декольте.

2. М’який округлий пензлик для нанесення рум’ян, хайлайтера та бронзуючої пудри.         
Пензлик чудово працює з продуктами кремової консистенції, такими як кремові рум’яна або бронзер. Рекомендується також для нанесення пудри під очі

3. Пензлик «Кулька» для тіней.         
Ідеальний для розтушовування, він також дозволить вам легко сформувати форму очей. Крім того, він дуже добре працює при розтушовуванні тіней на нижній лінії очей.

4. М’який пухнастий пензлик для нанесення тіней.
Ідеально підходить для нанесення тіней і точкового підсвічування або пудри під очима.

5. Пензлик для нанесення розсипчастих і спресованих тіней.    
Маленький пензлик ідеально підходить для нанесення тіней як на верхню, так і на нижню повіку. Він добре поєднується з продуктами кремової консистенції, такими як консилер, рум’яна, бронзер, основа для тіней або кремові тіні.

6. Двостороння щіточка для засобів очей і брів.    
Двостороння щіточка для макіяжу очей і брів. Точний наконечник у вигляді тонкого пензлика ідеально підходить для нанесення тіней, воску, гелю або мила для брів. Зрізані, компактні і водночас ніжні щетинки дозволять вам провести чітку лінію або позначити нижню повіку. Другий наконечник у вигляді пензлика значно полегшить макіяж брів - він розчеше, розгладить і упорядкує волоски.