Набір пензликів для макіяжу INGLOT BRUSH SET IN A CASE (CHOCOLATE)

05/0011/20

Ціна: 3.280,00грн

Наразі товар відсутній

Набір пензликів для макіяжу INGLOT BRUSH SET IN A CASE (CHOCOLATE)

Набір із десяти пензлів для макіяжу, які дозволять вам створити завершений образ. Поєднання м'яких синтетичних щетинок, коричневої ручки та блискучого ковпачка робить кожен пензлик не тільки зручним та легким для нанесення декоративної косметики, але й чудово виглядає в елегантному футлярі. Ідеально підходить для повсякденного використання та подорожей, ідеальний подарунок для будь-якого любителя макіяжу.

  1. Пухнастий пензлик округлої форми для нанесення пресованих та розсипчастих пудр та рум'ян. Полегшує нанесення бронзатора та/або хайлайтера на великі ділянки тіла, наприклад, декольте.
  2. Скошений пензлик для нанесення основи та бронзатора або кремових рум'ян. Ідеально підходить для контурингу, особливо вологого.
  3. Пензель округлої форми для нанесення рум'ян, бронзера або хайлайтера. Він точно розподіляє та змішує продукти.
  4. Закруглений пензлик для нанесення тіней та пудри. Він також чудово підходить для розтушовування тіней.
  5. Прямий пензлик для нанесення тонального крему, консилера. Ідеально підходить для нанесення хайлайтера та кремового бронзатора. Він дуже добре змішує кремоподібні продукти і розподіляє основу на невеликих ділянках обличчя, наприклад навколо носа.
  6. Плоский пензель для нанесення хайлайтера. Він також ідеально підходить для розподілу пудри під очима і видалення тіней. Ідеально підходить для точного нанесення продуктів на кінчик носа чи дугу купідону.
  7. Пензель для нанесення тіней як пресованих, так і кремових. Добре підходить для розтушування тіней або підводки, а також на нижньому повіку.
  8. Маленька кисть-кулька для розтушовування, розтирання та нанесення тіней на верхню та нижню повіку. Ніжні, компактні щетинки також дозволяють точно наносити ваші улюблені засоби для макіяжу у внутрішній куточок ока та складку повіка. Він також дає змогу підкреслити форму ока.
  9. Точна кисть ідеально підходить для нанесення продуктів для брів – тіней, восків чи гелів. Його різьблені, компактні та водночас ніжні щетинки також дозволять підкреслити нижню повіку та створити точну лінію по ватерлінії ока.
  10. Пензель для нанесення гелевої підводки, розсипчастих та пресованих тіней, у тому числі у внутрішній куточок ока, та для нанесення кремової косметики, що вимагає високої акуратності. Також рекомендується для нанесення точних візерунків у художньому макіяжі та розписі тіла.