Тональна основа для обличчя SKIN FOCUSED SPF 50 INGLOT

Ціна: 1.480,00грн 1.110,00грн

Тональна основа для обличчя SKIN FOCUSED SPF 50 INGLOT

30 ml

Тональна основа для обличчя SKIN FOCUSED SPF 50 INGLOT поєднує переваги догляду та захисту від сонця, забезпечує середнє покриття та освітлення . Його інноваційна формула зміцнює мікробіом шкіри та допомагає підтримувати здоровий баланс шкіри. Тональний крем містить аж 94% інгредієнтів натурального походження , що робить його безпечним і ніжним навіть для чутливої ​​шкіри . Завдяки активним компонентам, які зміцнюють ліпідний бар'єр, засіб захищає шкіру від втрати вологи та негативного впливу навколишнього середовища. Крім того, формула основи веганська , а водостійкість означає, що основа залишається на шкірі цілий день, навіть у складних умовах. Забезпечує високий захист від шкідливого впливу UVA-випромінювання, яке відповідає за фотостаріння шкіри та зміни пігментації, і UVB-випромінювання, яке викликає сонячні опіки та алергічні реакції. Крім того, він має властивості проти смогу. Стабілізує рН шкіри та регулює вироблення шкірного сала , зменшуючи видимість пор.

Тональний крем Skin Focused SPF 50 знаходиться в безповітряній упаковці , яка захищає косметику від окислення, забезпечуючи її більш тривалу стійкість. Це дозволяє точно дозувати і використовувати продукт до останньої краплі.

Аспект догляду:
- 94% інгредієнтів натурального походження
- Активні інгредієнти, що зміцнюють ліпідний бар'єр шкіри
- Регулювання секреції шкірного сала
- Веганська формула

Природний ефект:
- Забезпечує середнє покриття
- Освітлює і вирівнює колір обличчя
- Зменшує видимість пор
- Водостійкий

Спеціальні інгредієнти:
Арганова олія : робить шкіру більш еластичною, зволоженою та гладкою.
Інулін, фруктоза : природний пребіотик, який допомагає відновити баланс мікробіоти шкіри. Цей пребіотик заснований на інуліні, отриманому з кореня цикорію, і діє вибірково для підтримки захисних організмів, щоб допомогти відновити шар мікробіоти.
100% мінеральні фільтри : мінеральні фільтри відбивають і розсіюють ультрафіолет і поглинають випромінювання.
Олія насіння соняшнику : пом'якшувальний засіб створює оклюзійний шар, який запобігає надмірному випаровуванню води з поверхні шкіри, розгладжує та відновлює епідерміс.
Гідролізовані ефіри жожоба : натуральні гідролізовані ефіри жожоба, які подовжують стійкість макіяжу, зволожують, усувають видимість пор і почервоніння. Це природний, біорозкладаний, летючий пом’якшувач.

ПІДПИСАТИСЬ НА РОЗСИЛКУ НОВИН